Gå til hovedindhold
Please enable JS

PressConnect udvider på det digitale område

 Ditte Krogh Lykkestrup

PressConnect udvider på det digitale område

27 februar /PressConnect / Nyheder

Ditte Krogh Lykkestrup skal sammen med resten af PressConnects team af rådgivere sikre, at selskabets kunder får den optimale rådgivning omkring PR og deres digitale tilstedeværele.

”Med ansættelsen af Ditte styrker vi vores position i forhold de sociale medier markant. Ditte kommer med solid og konkret erfaring med kommunikation og markedsføring på blandt andet Instagram og Facebook. Vi kan se, at dette behov blot stiger og stiger hos vore kunder,” siger CEO og stifter af PressConnect, Morten Huse Eikrem-Jeppesen.

Han forklarer, at kombinationen af PR, branding på de sociale medier og PressConnects egen videoproduktion giver selskabets kunder en mulighed for at sikre en rød tråd i budskabs- og omdømmehåndteringen.

”Rigtig mange virksomheder værdsætter, at de kan outsource alle disse funktioner til en enkelt samarbejdspartner, som håndterer det professionelt og dedikeret,” siger Morten Huse Eikrem-Jeppesen.

Han forklarer, at Ditte Krogh Lykkestrup de seneste fem år har haft fingrene dybt begravet i algoritmer, digital kommunikation og storytelling.

”Tilstedeværelse og relevans på sociale medier spiller fortsat en vigtig rolle i en moderne kommunikationsstrategi. Jeg ser frem til at kunne rådgive kunderne og hjælpe med at skabe synergi mellem deres on- og offline kommunikation og skabe værdifulde løsninger i PressConnects eksisterende ånd,” siger Ditte Krogh Lykkestrup.

For yderligere oplysninger kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, mobil 53 85 07 70