To indgange til et bedre omdømme

Bundlinje og omdømme hænger ofte sammen. Derfor skal pleje af omdømme tages seriøst. Som kunde i PressConnect og PublicConnect er du sikret, at din virksomhed bliver både hørt og forstået af de rigtige interessenter.

Vi er specialiseret i mødet mellem virksomheder, offentligheden og pressen, og vi rådgiver virksomheder, organisationer og erhvervsledere fra en lang række brancher.

Vi leverer løsninger inden for public relations, krisekommunikation, medieanalyser, SoMe og digital kommunikation, film & video og corporate communication.

Vi arbejder naturligvis tæt sammen med PublicConnect, så vi sikrer en ensartet historiefortælling inden for både kommunikation og interessevaretagelse.

Vi er specialiseret i at håndtere politiske udfordringer og vi tilbyder strategisk sparring og eksekvering inden for public affairs.

Vi kan med et helt unikt netværk inden for politik, embedsværk og interesseorganisationer sikre en stærk sammenhængende indsats.

Sammen med PressConnect integrerer vi alle medieplatforme og politisk interessevaretagelse, så indsatsen sker målrettet og med størst mulig effekt.