PressConnect udvider med ny seniorrådgiver

 

PressConnect har fra 1. januar 2022 ansat Maria Hjort Jakobsen som ny seniorrådgiver. Maria er uddannet cand.scient.pol og har de seneste 10 år arbejdet i krydsfeltet mellem strategisk kommunikation og politik med erfaring fra bl.a. Christiansborg og de senest fem år fra brancheorganisationen Forsikring & Pension (F&P). Her var hun anvarlige for strategisk kommunikation og stod for udviklingen af en grundfortælling og rebranding af organisationen.

Maria har ad flere omgange arbejdet for Venstre, hvor hun bl.a. har arbejdet med planlægning af folketings- og kommunalvalgkampe samt undervist frivillige i lokalforeninger rundt omkring i landet i bl.a. politikudvikling og udførelsen af valgkampagner. Derudover har hun indgående kendskab til europæisk politik efter at have arbejdet for Venstre og F&P i Bruxelles.

Maria får som seniorrådgiver ansvaret for at bistå PressConnects kunder i alle former for strategiske kommunikationsopgaver.

“Jeg glæder mig rigtig meget til at få lov til at arbejde med en masse spændende kunder hos PressConnect og hjælpe dem med at skabe en troværdig kommunikation, der afspejler deres grundværdier og taler strategisk ind i den kommercielle virkelighed, som den enkelte virksomhed står i,” siger Maria Hjort Jakobsen.

Marias erfaringer fra både den politiske og private organisationsverden samt den finansielle sektor har givet hende en unik indsigt i, hvordan succesfuld strategisk kommunikation altid spiller ind i en politisk virkelighed, og skal man igennem med et vigtigt budskab, er det afgørende, at en virksomheds værdier, markedstendenserne, samfundsudviklingen og den politiske kontekst er strømlinet.

“Med Maria ombord får vi tilført en række vigtige kompetencer, som vores kunder vil få stor glæde af. Jeg glæder mig helt utroligt meget til samarbejdet,” siger Morten Huse Eikrem-Jeppesen, stifter og CEO i PressConnect.