PressConnect er ny bronzepartner i AGF

 

AGF kan nu byde velkommen til PressConnect i vores voksende sponsornetværk efter PressConnect har indgået en bronzepartneraftale med AGF.

PressConnect er et rådgivningshus og kommunikationsbureau med hovedsæde i København. Men med kunder over hele landet har det været oplagt for PressConnect nu også at være tilstede i Aarhus via et sponsorat med AGF.

“AGF er et af landets stærkeste sportsbrand og et sted, hvor man kan dyrke og deltage i et stærkt netværk, som vi ser frem til at blive en del af. Så vores partnerskab er både et med hjertet, for vi er en del i vores virksomhed, der holder med AGF og følger klubben tæt, men samarbejdet har også i høj grad et stærkt forretningsmæssigt sigte, hvor vi tror, at vi kan løfte os sammen med AGF,” siger Morten Huse Eikrem-Jeppesen, der er CEO og stifter af PressConnect.

PressConnect er bygget op med et kommunikationsbureau og et Public Affairs-kontor, der hedder PublicConnect. Til sammen sikrer de, at kunderne bliver både hørt og forstået af de rigtige interessenter.

Vores nye bronzepartner er specialiseret i mødet mellem virksomheder, offentligheden og pressen, og rådgiver virksomheder, organisationer og erhvervsledere fra en lang række brancher. De leverer løsninger inden for public relations, krisekommunikation, medieanalyser, SoMe og digital kommunikation, film & video og corporate communication, og har med PublicConnect også den vigtige PA-vinkel med i arbejdet, hvor de tilbyder en stærk strategisk sparring og eksekvering inden for public affairs.