Videokommunikatør i visuel afdeling

 

Den visuelle afdeling i PressConnect leverer dagligt stærke og eksklusive fortællinger på video og foto til en række store og mellemstore danske virksomheder.

Vi søger nu ambitiøse og kreative videokommunikatører, der sammen med det nuværende team vil kunne løfte den visuelle afdeling til et stadigt højere niveau i takt med, at kundekartoteket forøges. Vi søger, hvad der tilsammen svarer til en fuldtidsstilling, og er derfor åbne overfor, om det bliver deltidspladser eller en enkelt fuldtid. I samme omgang vil vi gerne identificere faste freelancere, vi vil kunne benytte, når der er behov for det.

Du skal som videokommunikatør kunne samarbejde med kunder og vores dygtige seniorrådgivere og være selvkørende i tilrettelæggelse, optagelse, klipning og eventuel grafik. Det er en fordel, men ikke et must, hvis du har forståelse for finansverdenen i dets facetter som børsnotering og årsregnskab mm..

Vi filmer med Sony-udstyr og klipper i FCPX, men bruger også Adobe-pakken til foto og lydredigering.

PressConnect er specialiseret i mødet mellem virksomheder, offentligheden og pressen, og vi rådgiver virksomheder, organisationer og erhvervsledere fra en lang række brancher. Vi leverer løsninger inden for public relations, krisekommunikation, medieanalyser, SoMe og digital kommunikation, film & video og corporate communication.

PressConnects besætning på 12 mennesker kommer hovedsageligt fra den redaktionelle verden, og den visuelle afdeling består lige nu af en videojournalist og en klipper.

I PressConnect bestræber vi os på at have en alsidig arbejdsplads og opfordrer alle uanset alder, køn, etnicitet og handicap at søge stillingen.

 

Ansøgning, CV og portfolio eller showreel med relevante videoproduktioner sendes til mathias@pressconnect.dk med frist den 16. august kl. 12.00.