Jacob Winther direktør og medejer i nyt PA-bureau

Tidligere spindoktor for bl.a. Søren Gade (V), Jacob Winther (51), er indtrådt som ejer og direktør i det nyetablerede PA-selskab PublicConnect, der skal støtte erhvervslivet med rådgivning inden for strategisk, politisk kommunikation.

Jacob Winther kommer fra en stilling i brancheorganisationen Forsikring & Pension, hvor han gennem de seneste syv år har været en del af direktionen med ansvar for branchens public affairs og kommunikation – herunder branchens EU-kontor i Bruxelles.

Før dette var Jacob Winther i tre år kommunikationschef i Danske Regioner, hvor han kom til efter 12 år som toprådgiver i det politiske miljø. Herunder blandt andet seks år som pressechef og særlig rådgiver for forsvarsminister Søren Gade og seks år som informationschef hos Søren Pind (V), mens han var borgmester i Københavns Kommune. Desuden har Jacob Winther været personlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen i to valgkampe.

Jacob Winther ejer PublicConnect sammen med Morten Huse Eikrem-Jeppesen (50), som for fem år siden stiftede PR-bureauet PressConnect. Morten Huse Eikrem-Jeppesen har en fortid som blandt andet finansredaktør på Børsen, chefredaktør på Økonomisk Ugebrev og kommunikationsdirektør i Falck og pensionsselskabet PFA.

“Morten har gennem de seneste fem år bygget PressConnect op til at være et af landets førende PR-bureauer, som har presserådgivet mere end 100 store og mellemstore danske virksomheder i forbindelse med blandt andet børsintroduktioner, krisekommunikation, direktørskifter, opkøb og så videre. PressConnect har formået at skabe en god kontakt mellem kunderne og erhvervspressen. Derfor giver det rigtig god værdi at udvide viften af ydelser med public affairs rådgivning i et søsterselskab til PressConnect,” siger Jacob Winther.

Morten Huse Eikrem-Jeppesen glæder sig meget til at drive PublicConnect sammen med sin nye partner.

“Jacob er et stærkt kort og har en erfaring langt ud over det sædvanlige – dertil kommer et netværk, der spænder meget bredt. Vores erfaring/baggrund vil i fællesskab give et helt unikt udgangspunkt som fast rådgiver for en lang række virksomheder, topchefer og bestyrelsesformænd,” siger Morten Huse Eikrem-Jeppesen.

De to søsterselskaber har fælles kontor i Skt. Annæ Passage mellem Bredgade og St. Kongensgade i København. Udover PR-rådgivning er PressConnect også specialiseret i produktion af film til blandt andet sociale medier.