PublicConnect og PressConnect ansætter ny konsulent for public affairs og kommunikation

De to bureauer PublicConnect og PressConnect har netop i fællesskab ansat Monica Carabias-Jensen som public affairs- og kommunikationskonsulent. Her skal hun hjælpe de to søsterselskabers kunder med at vinde indpas i den samfundspolitiske debat og synlighed i medierne gennem interessevaretagelse, branding og PR.

Monica Carabias-Jensen er uddannet i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har senest arbejdet med interessevaretagelse og kommunikation i Kommunernes Landsforening.

Tidligere har hun været tilknyttet den politiske tænketank Cevea og PR-bureauet Mynewsdesk, hvor hun har fået erfaring med pressearbejde, tekstforfatning, sociale medier og projektstyring.

”Jeg har glædet mig utrolig meget til at starte i PublicConnect og PressConnect, hvor jeg får mulighed for at arbejde i krydsfeltet mellem strategisk kommunikation og politik for en række større virksomheder, som spiller en vigtig rolle i det danske erhvervsliv,” siger Monica Carabias-Jensen.

PublicConnect tilbyder strategisk sparring og eksekvering inden for public affairs til virksomheder og organisationer fra en lang række brancher. PressConnect leverer løsninger inden for public relations, krisekommunikation, medieanalyse, netværk, SoMe og digital kommunikation, film & video og corporate communication.

”Jeg er rigtig glad for at have fået Monica med på holdet. Hun skal blandt andet være med til at styrke sammenhængen mellem kundernes public affairs-indsatser og arbejdet med branding og PR. Jeg ser meget frem til samarbejdet,” udtaler direktør og partner i PublicConnect, Jacob Winther.

Også hos PressConnect glæder stifter og CEO Morten Huse Eikrem-Jeppesen sig over ansættelsen.

”Det er første gang vi krydsansætter en mellem de to søsterselskaber. Men vi har efterhånden rigtig mange fælles kunder, og derfor giver det god mening, at vi nu får den første medarbejder, der har kompetencer til at løse opgaver, som krydser PublicConnects og PressConnects fagområder,” siger Morten Huse Eikrem-Jeppesen.

For yderligere information kontakt Jacob Winther, Mobil: +45 28 55 90 00, E-mail: jacob@publicconnect.dk