PressConnect søger student til spændende SoMe- og presseopgaver

 

Brænder du for at bruge din viden om sociale medier og kommunikation i praksis? Har du en naturlig interesse for pressen og content creation? Og trives du godt i et kreativt miljø, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Så er studiejobbet som kommunikationsassistent hos PressConnect måske lige noget for dig!

Vi har travlt med en masse spændende opgaver og søger derfor endnu en skarp og engageret studentermedhjælper med stor interesse for og viden om sociale medier, journalistik, strategisk kommunikation, erhvervsliv og samfundsforhold. Vi kalder løbende til samtale, så tøv ikke med at ansøge stillingen i dag.

 

Som kommunikationsassistent får ansvar for:

  • Overvågning af medierne ift. relevante dagsordener på erhvervsområdet
  • Daglig udarbejdelse af presserapporter og -analyser til vores kunder
  • Udformning af skarpe pressestrategier og SoMe-forslag målrettet vores kunder
  • Derudover vil der løbende være mindre opgaver som korrekturlæsning, diverse tekst- og researchopgaver samt ad hoc-opgaver

Du kommer til at indgå i et team med to andre studentermedhjælpere, en kommunikationskonsulent og tre kollegaer i den visuelle afdeling. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen i hverdagene. Vi er fleksible og tager selvfølgelig hensyn til, at du skal passe dit studie og eksaminer ved siden af jobbet.

 

Vi forventer, at du:

  • Læser kommunikation, journalistik, medie- eller samfundsvidenskab på din bachelor
  • Har en naturlig interesse for, hvad der sker i verden omkring dig, herunder samfundsforhold, erhvervslivet og politiske agendaer
  • Har en god forståelse for kommunikation på både digitale og trykte medier
  • Har et fejlfrit sprog, samt formulerer dig klart og præcist på skrift og tale på såvel dansk som på engelsk
  • Trives med at få og tage ansvar og kan arbejde både selvstændigt og som en del af et team

 

Vi tilbyder:

Som kommunikationsassistent hos PressConnect får du et alsidigt og spændende studiejob med plads til både faglig og personlig udvikling. Hos PressConnect er tonen uformel og humøret højt – også selvom der er travlt. Vi sparrer meget med hinanden og løfter altid i flok, så vi kan give vores kunder den bedste service – og her er arbejdet fra vores studenterteam helt uundværligt og højt påskønnet. Det er vigtigt for os, at vi har det godt sammen socialt, så vi tager jævnligt på firmature og elsker en god fredagsøl i hinandens selskab.

 

Om os:

PressConnect er en PR- og kommunikationsvirksomhed placeret i det centrale København på Bredgade lige ved Kongens Nytorv. Vi er specialiseret i mødet mellem virksomheder, offentligheden og pressen og rådgiver virksomheder, organisationer og erhvervsledere fra en lang række brancher. Vores arbejde er baseret på indsigt, erfaring og fortrolighed, og vi leverer løsninger inden for public relations, krisekommunikation, medieanalyse, netværk, SoMe og digital kommunikation, film og foto, public affairs, corporate communication og meget mere.

 

Ansøgning:

Vi ønsker at ansætte en student hurtigst muligt, så send dit CV og din motiverede ansøgning med det samme til morten@pressconnect.dk. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den helt rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Huse Eikrem-Jeppesen på tlf. 53 85 07 70 eller på mail morten@pressconnect.dk.