Gå til hovedindhold
Please enable JS

PressConnect øger overskuddet

Morten Huse Eikrem-Jeppesen

PressConnect øger overskuddet

16 marts /PressConnect / Nyheder

Kommunikations- og PR-virksomheden PressConnect kom i sit andet regnskabsår ud med et overskud på 1,3 mio. kr. før skat. Dermed øgede selskabet resultatet med næsten 70 pct. i forhold til det første regnskabsår i 2016, hvor overskuddet lød på 0,78 mio. kr.

PressConnects stifter og direktør Morten Huse Eikrem-Jeppesen glæder sig over resultatet.

"Vi har oplevet en markant vækst i aktiviteterne i 2017, hvor vi har budt en række nye kunder velkommen. Samtidig købte vi i slutningen af 2017 det digitale bureau EmptyHouse, så vi i dag sammen med kommunikations- og presserådgivningen også producerer masser af indhold til de sociale medier for vore kunder," fortæller Morten Huse Eikrem-Jeppesen.

PressConnect tilbyder blandt andet faste aftaler med virksomheder, der ønsker at outsource presse- og omdømmehåndteringen.

"Der er en del virksomheder, som gerne vil have denne opgave håndteret i et professionelt setup hos os, hvor vi kan løse alt fra pressemeddelelser, videoproduktion og andet indhold til sociale medier, krisehåndtering, medieovervågning, overvågning af sociale medier, PR-strategier og pressekontakt 24/7. Alt sammen selvfølgelig i tæt, tæt dialog med ledelserne i virksomhederne," siger Morten Huse Eikrem-Jeppesen, der fortæller, at PressConnect opererer i hele Norden.

"Vi har flere kunder, som har en fælles tilgang til hele Norden. Derfor servicerer vi selvfølgelig disse kunder på et nordisk niveau," siger Morten Huse Eikrem-Jeppesen.

Samtidig har PresseConnect også en del kunder, som kommer for at få løst enkelte konkrete opgaver.

"Virksomheder og enkeltpersoner, som havner i et mediemæssigt stormvejr, har brug for professionel hjælp, så de kommer bedst muligt i gennem den turbulente periode. Vi hjælper som udgangspunkt gerne i de situationer med rådgivning, sparring og ikke mindst en vurdering af, hvordan sagen bedst kan køres gennem mediemøllen. Samtidig håndterer vi de konkrete sager overfor medierne og journalisterne," siger Morten Huse Eikrem-Jeppesen.

Han ser derudover en tendens til, at stadig flere gerne vil have produceret digitalt indhold.
"Det er selvfølgelig mest videoproduktion, hvor vi laver masser af videoer til sociale medier, ligesom vi producerer præsentationsvideoer og lignende til vore kunder. Det giver rigtig god mening, at vi på den måde kan favne alle kundens behov, når det handler om at skulle af med et budskab ud mod det offentlige rum," siger Morten Huse Eikrem-Jeppesen.

Stifteren og direktøren i PresseConnect forventer, at selskabets vækst vil fortsætte i 2018.

"Vi er kommet rigtigt fint i gang i 2018. Vi er nu fire fastansatte, og er flyttet ind i vore nye lokaler i Skt. Annæ Passage i det centrale København. Vi kommer formentlig til at udvide med lidt flere ansatte i 2018, hvis den positive udvikling fortsætter," siger Morten Huse Eikrem-Jeppesen.