PressConnect udvider videoaktiviteter

Mathias Løvgreen er uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og forløb fra Fatamorgana og KABK – Kunstakademiet i Haag.

Siden uddannelsen (2017) har han fotograferet for danske magasiner, organisationer og aviser – bl.a. Euroman, Berlingske, Scenario Magazine og DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur med historier om erhverv, kunst, politik og internationale kriser.

Mathias har specialiseret sig i politiske og humanitære projekter på tværs af dokumentariske og kunstneriske genrer med titler i konkurrencer som Årets Pressefoto, Family of Man og International Photography Awards og videoudstillinger i Kina (Photo Biennale Beijing), Europa (Riga Photo Month) og Danmark (soloudstilling på Copenhagen Photo Festival og Kulturnatten).

“Jeg er både glad og stolt over, at vi har fået Mathias med ombord. Der er slet ingen tvivl om, at han vil være et utroligt spændende kreativt video- og fotoindspark med sine dynamiske visuelle fortællinger om fremtidens erhvervsliv. Vores kunder vil her få en mulighed for at kunne fortælle om sig selv i et skarpt og kreativt format – uanset om det er videoproduktioner eller klassiske stillfotos,” siger CEO og stifter af PressConnect, Morten Huse Eikrem-Jeppesen.

Mathias Løvgreen ser også frem til at løse opgaver for PressConnects kunder, som tæller en række af Danmarks større og store virksomheder.

“Jeg glæder mig til at forene det kreative univers med et erhvervsliv, som ofte er meget konkret og direkte. Jeg er sikker på, at vi vil kunne få en masse spændende produktioner ud af dette match,” siger Mathias Løvgreen.