PressConnect søger kommunikationskonsulent

 

Er du på jagt efter et spændende kommunikationsjob, hvor du får brugt dine evner inden for corporate communication, PR og omdømmerådgivning af kunder? Har du et skønt gåpåmod og god flair for, hvordan du hjælper og understøtter en spændende og vækstende virksomhed? Og trives du godt i et kreativt miljø, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Så er jobbet som kommunikationskonsulent hos PressConnect måske lige noget for dig!

Vi har travlt med en masse spændende opgaver og kunder, og derfor har vi brug for en skriveglad, skarp og engageret kommunikationskonsulent, der er specialiseret i corporate communication og kan hjælpe vores kunder med at medieovervågning, presserådgivning og SoMe-håndtering af deres budskaber og kommunikation.

 

Som kommunikationskonsulent får du følgende ansvarsområder:

 • Medieovervågning af vores kunder
 • Hjælpe vores kunder med kommunikation til brug på sociale medier
 • Rådgivning af PressConnects kunder om corporate communication og PR
 • Udformning og eksekvering af kommunikationsstrategier for PressConnects kunder
 • Skriftlige produktioner af alt fra pressemeddelelser, grundfortællinger, manuskripter til filmproduktion

 

Vi forventer, at du:

 • Har et indgået kendskab til, hvad der rør sig i erhvervslivet, på finansmarkedet og kan hjælpe vores kunder med erhvervsrettet kommunikation
 • Har stor erfaring med brug af sociale medier til at kommunikere budskaber og dele relevant viden
 • Har et skarpt øje for den gode pressehistorie og skriver pressemeddelelser med gennemslagskraft
 • Forstår koblingen mellem erhvervslivet, Christiansborg, samfundstendenser og vores kunders interesser og laver skarpe pressestrategier målrettet vores kunder på den baggrund
 • Er uddannet i erhvervskommunikation, journalist eller har erfaring med pressearbejde i erhvervslivet
 • Du må meget gerne være nyuddannet eller have været på arbejdsmarkedet et par år.
 • Har et fejlfrit sprog samt formulerer dig klart og præcist i skrift og tale på såvel dansk som på engelsk

 

Vi tilbyder:

Hos PressConnect får du et spændende, alsidigt og udviklende job, hvor du kommer til at indgå i et team af 14 kollegaer, der er en god blanding af studentermedhjælpere, seniorrådgivere og vores kollegaer fra den visuelle afdeling. Det er en virksomhed i rivende udvikling, som du kan være med til at forme.

Hos PressConnect er tonen uformel og humøret højt – også selvom der er travlt. Vi bruger hinanden rigtig meget som kollegaer med løbende sparring, og vi løfter altid i flok, så vi kan give vores kunder den bedste service. Det er vigtigt for os, at vi har det godt sammen socialt, så vi tager jævnligt på firmature og elsker en god fredagsøl i hinandens selskab.

 

Om os:

PressConnect er en PR- og kommunikationsvirksomhed placeret i det centrale København på Bredgade lige ved Kongens Nytorv. Vi er specialiseret i mødet mellem virksomheder, offentligheden og pressen. Vi rådgiver virksomheder, organisationer og erhvervsledere fra en lang række brancher. Vi baserer vores arbejde på indsigt, erfaring og fortrolighed, og vi leverer løsninger inden for public relations, krisekommunikation, medieanalyse, netværk, SoMe og digital kommunikation, film & video, public affairs og corporate communication. Vi er en del af Connect-gruppen, der udover PressConnect også tæller vores søsterselskaber PublicConnect og MarketConnect.

 

Ansøgning:

Vi ønsker at ansætte en kommunikationskonsulent hurtigst muligt, så send din ansøgning med det samme. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rigtige kandidat. Har du spørgsmålet til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO og stifter Morten Huse Eikrem-Jeppesen på tlf. 53850770 eller morten@pressconnect.dk.

Ansøgningen sendes til morten@pressconnect.dk og maria@pressconnect.dk