PressConnect overtager det digitale bureau EMPTYHOUSE

Stifter og direktør i PressConnect, Morten Huse Eikrem-Jeppesen forklarer, at overtagelsen er det perfekte match til de kompetencer, PressConnect i forvejen råder over.

I dag løser vi strategiske kommunikationsopgaver for en række store danske virksomheder, som vi hjælper med både intern og ekstern kommunikation herunder pressehåndtering. Med tilkøbet af aktiviteterne i EMPTYHOUSE får vi nu suppleret med en række digitale kompetencer, som vi kan se, at vore kunder i stigende grad efterspørger.

Morten Huse Eikrem-Jeppesen

Han forklarer, at PressConnect i fremtiden vil kunne bistå kunderne med blandt andet produktion af video, der kan bruges som en del af virksomhedernes interne og eksterne kommunikation.

“Det handler om, at den enkelte virksomhed internt og eksternt kan kommunikere præcist og ensartet på alle platforme og i alle formater. Med tilkøbet af EMPTYHOUSE kan vi nu tilbyde vore kunder en samlet løsning,” siger Morten Huse Eikrem-Jeppesen.

EmptyHouses stifter og direktør, René Løkkegaard Jepsen, bliver samtidig fastansat som senior kommunikationsrådgiver i PressConnect. Han er uddannet journalist fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole i Aarhus og cand.it (mSc) i Digital design og kommunikation fra IT Universitetet. Han har tidligere erfaring fra flere medier, heriblandt Berlingske Tidende, og stiftede EmptyHouse i 2012.

“René har siden 2012 meget dygtigt bygget EMPTYHOUSE op, og har sammen med sit team leveret digital kommunikation i høj kvalitet til rigtig mange danske virksomheder. Jeg er utrolig glad for, at han har sagt ja til at fortsætte hos PressConnect. Han er en fantastisk historiefortæller med et solidt kommercielt og strategisk blik. Jeg ser samtidig frem til at byde EMPTYHOUSEs kunder velkommen i PressConnect,” siger Morten Huse Eikrem-Jeppesen.

Også René Løkkegaard Jepsen ser frem til at tiltræde som senior kommunikationsrådgiver i PressConnect.

“Jeg har et stykke tid gerne ville indgå i et nyt setup, hvor jeg kunne bruge flere kræfter på det faglige indhold end på at drive en virksomhed. Det får jeg nu muligheden for i PressConnect. Det glæder jeg mig helt utroligt meget til,” siger René Løkkegaard Jepsen.

Morten Huse Eikrem-Jeppesen stiftede PressConnect i 2015. Han har over 20 års erfaring med strategisk kommunikation og journalistik. Han er uddannet journalist og har arbejdet i både kommunikationsbranchen og i pressen. Umiddelbart før PressConnect som direktør for Koncernkommunikation & Public Affairs i PFA Pension og forinden det som finansredaktør på dagbladet Børsen. Han har derudover også været kommunikationsdirektør i Falck og ansvarshavende chefredaktør på Økonomisk Ugebrev. Endelig har Morten Huse Eikrem-Jeppesen skrevet bogen Blændværk om Roskilde Banks krak.