Gå til hovedindhold
Please enable JS

Om os

PressConnect arbejder med presserådgivning, strategisk og digitalkommunikation i erhvervslivet.

Vi er specialiseret i mødet mellem virksomheder, offentligheden og pressen, og vi rådgiver virksomheder, organisationer og erhvervsledere fra en lang række brancher.

Vi baserer vores arbejde på indsigt, erfaring og fortrolighed, og vi leverer løsninger inden for public relations, krisekommunikation, mediaanalyse, netværk, SoMe og digital kommunikation, film & video, public affairs og coporate communication.

Team

Morten Huse Eikrem-Jeppesen

Morten Huse Eikrem-Jeppesen

Direktør og stifter

Morten har 20 års erfaring med strategisk kommunikation, et indgående kendskab til mediebranchen og et netværk udover det sædvanlige.

Morten er uddannet journalist og har gennem sin karriere opereret på højeste niveau i både kommunikationsbranchen og i pressen. Senest som kommunikationsdirektør i Falck og direktør for Koncernkommunikation & Public Affairs i PFA Pension og forinden det som finansredaktør på dagbladet Børsen.

Morten har tidligere været informationschef i Falck og i Ejendomsforeningen Danmark. Herudover har han været ansvarshavende chefredaktør på Økonomisk Ugebrev og redaktør på Dagbladet Roskilde.

Endeligt har han skrevet bogen Blændværk om Roskilde Banks krak.

Mobil: +45 53 85 07 70
E-mail: morten@pressconnect.dk

René Løkkegaard Jepsen

René Løkkegaard Jepsen

Senior kommunikationsrådgiver

René arbejder med rådgivning inden for digital kommunikation.

Han stiftede firmaet EMPTYHOUSE Media & Communication i 2012, som siden har leveret kommunikationsløsninger til en lang række danske og internationale virksomheder og organisationer.

I 2017 overtog PressConnect aktiviteterne i EMPTYHOUSE, og René fortsætter sit arbejde som senior kommunikationsrådgiver hos PressConnect.

Han er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og cand.it (mSc) i Digital design og kommunikation fra IT-Universitetet. Han har tidligere erfaring fra flere medier, heriblandt Berlingske.

Mobil: +45 24 47 92 48
E-mail: rene@pressconnect.dk 

Mads Aarup Jensen

Mads Aarup Jensen

Digital rådgiver

Mads er kandidat i Digital Design og Kommunikation fra IT-Universitetet i København med speciale i brugeradfærd og bachelor fra Roskilde Universitet i Psykologi og Kommunikation.

Han arbejder med rådgivning inden for digital kommunikation, herunder særligt film- og videoproduktion til web og sociale medier.

Mads har siden 2014 arbejdet for firmaet EMPTYHOUSE Media & Communication, hvor han har løst opgaver for danske og internationale virksomheder og organisationer.

I 2017 overtog PressConnect aktiviteterne i EMPTYHOUSE, og Mads fortsætter som digital rådgiver hos PressConnect.

Mobil: +45 61 27 30 64
E-mail: mads@pressconnect.dk

Rikke Hellerup Madsen

Rikke Hellerup Madsen

Kommunikationsrådgiver

Rikke er cand.mag. i dansk og uddannet fagjournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DJMX).

Rikke startede sin karriere som mediekonsulent på Berlingske Media A/S. Hun har siden været ansat på DR2, været Qualitative Researcher hos TNS Gallup Danmark (tilknyttet medicinalindustrien og EU) og videojournalist for Kailow Visual A/S. Rikke har senest arbejdet som selvstændig journalist- og kommunikationsrådgiver i en årrække.

Mobil: +45 31 21 30 99
E-mail: rikke@pressconnect.dk

Ida Wind

Ida Wind

Kommunikationsassistent

Ida studerer en Bachelor (BSc) i informationstudier - information/IT ved Københavns Universitet.

Ida er kommunikationsassistent hos PressConnect.

Mobile: +45 40 61 16 70
E-mail: ida@pressconnect.dk

Trine Sofie Rasmussen

Trine Sofie Rasmussen

Kommunikationsassistent

Trine har en bachelorgrad i Kommunikation og Digitale Medier fra Aalborg Universitet København og læser nu sin kandidat i Politisk Kommunikation og Ledelse ved Copenhagen Business School.

Trine er kommunikationsassistent hos PressConnect.

Mobil: +45 20 34 67 28
E-mail: trine@pressconnect.dk

Ulrik Samuelsen

Ulrik Samuelsen

Kommunikationsassistent

Ulrik har en bachelorgrad i Medievidenskab fra Syddansk Universitet i Odense og læser nu sin kandidat i Film- og medievidenskab ved Københavns Universitet.

Ulrik er kommunikationsassistent ved PressConnect.

Mobil: +45 22 48 28 12
E-mail: ulrik@pressconnect.dk