Hoppa till huvudinnehåll
Please enable JS

PressConnect henter profil fra finanssektoren

Mads Sixhø

PressConnect henter profil fra finanssektoren

03 april /PressConnect / Nyheder

Kommunikations­ og PR­virksomheden PressConnect har ansat Mads Sixhøj som senior kommunikationsrådgiver. Han kommer fra en stilling som senior presse­ og kommunikationsrådgiver i Nordea og har inden da været erhvervsjournalist i seks år på henholdsvis Berlingske og Dagbladet Børsen.

"Jeg er virkelig glad for at få Mads med ombord, så vi kan fortsætte den gode udvikling og vækst, som PressConnect er inde i. Som erhvervsjournalist har Mads dygtigt dækket erhvervslivet og særligt den finansielle sektor, og som presse­ og kommunikationsrådgiver i Nordens største bank har Mads fået en god indsigt i og erfaring med bl.a. krisekommunikation og proaktivt pressearbejde. Den kombination giver ham nogle yderst stærke kompetencer, som uden tvivl vil komme PressConnects kunder til gode," siger Morten Huse Eikrem­Jeppesen, stifter og CEO i PressConnect.

Mads Sixhøj er oprindeligt bankuddannet, og efterfølgende blev han uddannet assurandør, inden han tog en bachelor i journalistik på Danmarks Journalisthøjskole. Med sin erhvervserfaring har han en særdeles brugbar forståelse for arbejdet på begge sider af skrivebordet.

"PressConnect bygger bro mellem erhvervslivet og pressen, og derfor er det helt afgørende, at vi har et stort kendskab til, dels hvordan mediebranchen arbejder og fungerer, og dels hvad der er på spil for en virksomhed, når den omtales i pressen. På det punkt skiller PressConnect sig ud, og det er helt sikkert en af grundene til, at vi løbende får henvendelser fra nye kunder," siger Morten Huse Eikrem­ Jeppesen.

Hos PressConnect ser Mads Sixhøj frem til at bruge sine kompetencer og til at udvikle sig selv yderligere.

"Jeg glæder mig meget til at begynde i PressConnect og hjælpe både virksomheder og journalister med at få nogle gode og nuancerede historier i medierne. Journalister og kommunikationsfolk betragtes ofte som hinandens fjender, men jeg har altid set de to roller som samarbejdspartnere. Hvis man behandler hinanden fair, med gensidig respekt og indbyrdes forståelse, kan man helt sikkert få gavn af hinanden og derved opnå det bedst mulige resultat," siger Mads Sixhøj.

PressConnect blev stiftet af Morten Huse Eikrem­Jeppesen i 2016 og har siden udvidet og bygget på, således at virksomheden pr. 1. maj beskæftiger seks fuldtidsansatte og to studentermedhjælpere. PressConnect baserer sit arbejde på indsigt, erfaring og fortrolighed, og virksomheden leverer løsninger inden for public relations, krisekommunikation, medieanalyse, netværk, SoMe og digital kommunikation, film & video, public affairs og corporate communication.
Kontaktinformation

For yderligere oplysninger kontakt Morten Huse Eikrem­Jeppesen, PressConnect, mobil 53 85 07 70.