Hoppa till huvudinnehåll
Please enable JS

PressConnect søger en kommunikationsassistent (studiejob)

Studiejob

PressConnect søger en kommunikationsassistent (studiejob)

14 november /PressConnect / Nyheder

PressConnect er et PR-bureau, der er specialiseret i mødet mellem virksomheder, offentligheden og pressen, og vi rådgiver virksomheder, organisationer og erhvervsledere fra en lang række brancher. Vi baserer vores arbejde på indsigt, erfaring og fortrolighed, og vi leverer løsninger inden for public relations, krisekommunikation, medieanalyse, netværk, SoMe og digital kommunikation, film & video, public affairs og corporate communication.

Vi har travlt, og derfor har vi brug for en skarp og engageret kommunikationsassistent, som har stor interesse og viden om journalistik og kommunikation.

Om jobbet

Et spændende og lærerigt studiejob, hvor du vil komme til at arbejde med mange forskellige kommunikationsopgaver, der vil give dig en unik mulighed for praktisk erfaring ved siden af dit studie.

Du kommer til at samarbejde med PressConnects rådgivere, men du skal også kunne arbejde selvstændigt. Stillingen deles med vores nuværende kommunikationsassistent, og du skal regne med ca. 10-15 timer om ugen. Vi tager selvfølgelig højde for, at du også skal have tid til at studere ved siden af.

Hos PressConnect er tonen uformel og humøret højt, også selvom der er travlt.

Om dig

Du har måske haft et studiejob under din bachelor, og du er nu klar på at blive udfordret endnu mere på dine kompetencer. Vi forestiller os, at du lige er begyndt på din kandidat indenfor kommunikation, marketing eller lignende og har en naturlig interesse for, hvad der sker i verden omkring dig samt en god forståelse for kommunikation på både digitale og trykte medier.

Vi forventer, at du formulerer dig klart og præcist i skrift og tale på dansk og meget gerne også på engelsk.

Lyder det som noget for dig, så send en motiveret ansøgning, CV samt andet relevant til Louise Toft Nielsen, louise@pressconnect.dk. Vi afholder jobsamtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.