Hoppa till huvudinnehåll
Please enable JS

PressConnect henter stærk digital profil

Louise Toft

PressConnect henter stærk digital profil

03 juli /PressConnect / Nyheder

Louise kommer fra en stilling som brand manager hos Retriever Danmark, hvor hun har stået for den strategiske kommunikation, marketing samt været ansvarshavende redaktør for nyhedsbreve til kunder.   

Tidligere har Louise blandt andet arbejdet som presse- og kommunikationsansvarlig hos Tænketanken Kraka samt arbejdet med kommunikation og SoMe hos Den Kgl. Danske Ambassade i Moskva og hos TV2.  

"Louise Toft Nielsen har en profil, som passer rigtig godt ind i PressConnects setup, hvor det handler om at hjælpe vores kunder til godt omdømme i pressen og på de sociale medier. Vi oplever i stigende grad en efterspørgsel, hvor vi kan fortælle den samme kernehistorie i både traditionelle og sociale medier," siger stifter og CEO i PressConnect, Morten Huse Eikrem-Jeppesen.  

Louise Toft Nielsen er uddannet cand.mag. i film- og medievidenskab fra Københavns Universitet med profil i journalistik. Hun har derfor en dybdegående forståelse for journalistikkens spilleregler på både sociale og i traditionelle medier. Derudover læser Louise en HD ved CBS.   

Louise er især stærk indenfor de sociale medier og digital kommunikation, hvorved hun kan bidrage med nyttig og kompetent viden hos PressConnect. 

"I et komplekst og konstant forandrende mediebillede har kompetent kommunikationsrådgivning aldrig været mere vigtig. PressConnect har lynhurtigt markeret sig som en af de dygtigste i branchen, og jeg glæder mig meget til at blive en del af holdet," siger Louise Toft Nielsen.