Hopp til hovedinnhold
Please enable JS

PressConnect søger endnu en kommunikationsassistent (studiejob)

studie

PressConnect søger endnu en kommunikationsassistent (studiejob)

26 august /PressConnect / Nyheder

Interesserer du dig for kommunikation, journalistik og interaktion mellem virksomheder, det offentlige og pressen? Er du hurtig på tasterne, udadvendt og ønsker at få et studiejob, der gør dig klogere på medieverdenen og udvider dit CV?

PressConnect er et PR-bureau, specialiseret i netop mødet mellem virksomheder og pressen. Vi rådgiver virksomheder, organisationer og ledere i den danske erhvervselite. Vi baserer vores arbejde på indsigt, erfaring og fortrolighed og leverer fuldendte løsninger inden for public relations, krisekommunikation, medieanalyse, netværk, SoMe og digital kommunikation, film & video, public affairs og corporate communication.
Vi har travlt, og derfor har vi brug for en skarp og engageret kommunikationsassistent, som har stor interesse og viden om journalistik og kommunikation.

Om jobbet
Et spændende og lærerigt studiejob, hvor du vil komme til at arbejde med mange forskellige kommunikationsopgaver, der vil give dig en unik mulighed for praktisk erfaring ved siden af dit studie.
Du kommer til at samarbejde med PressConnects rådgivere og to andre kommunikationsassistenter, men du skal også kunne arbejde selvstændigt. Foruden dig er der to kommunikationsassistenter, du deler opgaver med.
Din arbejdstid er 6-8 timer ugentligt. Timerne vil i efteråret 2019 ligge fast hver mandag. På sigt kan du blive tildelt flere timer. Vi tager selvfølgelig højde for, at du også skal have tid til at studere ved siden af.
Hos PressConnect er tonen uformel og humøret højt, også selvom der er travlt.

Om dig
Du har måske haft et studiejob før, og du er nu klar på at blive udfordret endnu mere på dine kompetencer. Vi forestiller os, at du enten er under din bachelor eller lige er begyndt på din kandidat indenfor kommunikation, marketing eller lignende og har en naturlig interesse for, hvad der sker i verden omkring dig samt en god forståelse for kommunikation på både digitale og trykte medier.

Vi forventer, at du formulerer dig klart og præcist i skrift og tale på dansk og meget gerne også på engelsk.
Lyder det som noget for dig? Så send en motiveret ansøgning og CV til Rikke Hellerup Madsen, rikke@pressconnect.dk. Vi afholder jobsamtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.