Maria Hjort Jakobsen

Seniorrådgiver

Maria har de seneste 10 år arbejdet i krydsfeltet mellem strategisk kommunikation og politik med erfaring fra bl.a. Christiansborg og fem år fra brancheorganisationen F&P. Her var hun anvarlige for strategisk kommunikation og stod for udviklingen af en grundfortælling og rebranding af organisationen.

Hun brænder for at fortælle historier og udvikle grundfortællinger, der rammer nerven i virksomheders værdier, og som er et afgørende fundament for al troværdig og nærværende kommunikation.

Hun er uddannet cand.scient.pol og har ad flere omgange arbejdet for Venstre, hvor hun bl.a. har arbejdet med planlægning af folketings- og kommunalvalgkampe samt undervist frivillige i lokalforeninger rundt omkring i landet i bl.a. politikudvikling og udførelsen af valgkampagner. Derudover har hun indgående kendskab til europæisk politik efter at have boet og studeret i Frankrig samt arbejdet for Venstre og F&P i Bruxelles.

Marias erfaringer fra både den politiske og private organisationsverden har givet hende en unik indsigt i, hvordan succesfuld strategisk kommunikation altid spiller ind i en politisk virkelighed, og skal man igennem med et vigtigt budskab, er det afgørende, at en virksomheds værdier, samfundsudviklingen og den politiske kontekst er strømlinet.